KONUKBEKLER ORTAOKULU

Vizyon: Çevremizde bulunan İlk/ortaokul çağındaki çocukların, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; İçinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji ve bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Misyon: Çevremizde bulunan İlk/ortaokul çağındaki çocukların; •Eğitimde kaliteyi arttırmak, •Öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yetenekleri göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, •Yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, •Mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://konukbeklerilkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KONUKBEKLER BELDESİ ŞİRİNEVLER MAH. 207 SK. KONUKBEKLER ILKOKULU BLOK NO: 7 MERKEZ / MUŞ

Yerleşim Yeri - KONUKBEKLER BELDESİ

Ulaşım SERVİS İLE YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 28 KM UZAKLIKTADIR.